Saltar al contenido principal

Concurs fotogràfic Instagram

Amb motiu del Concurs de Castells i amb el patrocini exclusiu d’Estrella Damm, l’Ajuntament de Tarragona convoca el concurs fotogràfic #ElmeuConcurs, amb l’objectiu de reflectir, a través de la mirada personal dels assistents, l’abast, la intensitat i l’impacte dels castells i d’aquest gran esdeveniment.

Per participar-hi només cal que etiqueteu les vostres millors imatges relacionades amb les tres jornades (25 de setembre i 1 i 2 d’octubre) amb #ElmeuConcurs a la xarxa social Instagram entre el 25 de setembre i el 9 d’octubre. Cal que poseu l’etiqueta al títol de la imatge i també és imprescindible mencionar-hi @estrelladamm i @tgncultura.

Posteriorment, un jurat, format per Dani Seró i Jonatan Tarafa (Jon TC), farà una selecció de 5 imatges finalistes i la primera guanyadora es decidirà per votació popular entre els usuaris d'Instagram. De la mateixa manera, la segona i tercera guanyadores també es destriaran mitjançant els vots (o likes) que aquestes imatges rebin al perfil d'Instagram de @tgncultura.

Es concediran 3 premis especials Estrella Damm:

Primer. Un viatge (transport i hotel) de cap de setmana a les Illes Balears per a dues persones.
Segon. Dues nits per a quatre persones en una casa rural a Catalunya (no inclou el transport).
Tercer. Dues nits per a dues persones en una casa rural a Catalunya (no inclou el transport).

Bases generals del concurs:

 • El participants han de ser majors de divuit anys.

 • Cada persona pot etiquetar tantes fotografies com vulgui. Ha de ser l'autora material de l'obra que envia, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen en cas que sigui necessari.

 • Les imatges participants poden ser preses amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.

 • Les imatges participants s'han de publicar a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #ElmeuConcurs al títol de la imatge.

 • A més, al títol de la imatge, també s’hi han de mencionar @estrelladamm i @tgncultura.

 • Només entraran a concurs les fotografies preses i etiquetades del 25 de setembre al 9 d’octubre.

 • L’organització podrà deixar fora de concurs aquelles imatges que no responguin a la temàtica de la convocatòria.

 • En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.

 • El veredicte es publicarà a les xarxes socials de Tarragona Cultura i del Concurs de Castells.

 • L’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de reproduir qualsevol de les imatges presentades durant el període de promoció del concurs i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació. Posteriorment només ho farà prèvia autorització de l’autor de la fotografia.

 • Pel que fa a les fotografies guanyadores i finalistes, els seus autors cedeixen expressament a l’Ajuntament de Tarragona, sense limitació temporal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que hagin presentat al concurs, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual. Aquests drets comprenen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatives i entorns 2.0.

 • La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi l’organització.

 • El període per participar-hi finalitza el 9 d’octubre a les 23 h.

creativat.com