Saltar al contenido principal

“L'espectacle casteller més gran del món”, lema del XXIII Concurs de Castells

Una de les novetats d'aquesta edició és la programació de diferents activitats paral·leles durant el cap de setmana del certamen

“L'espectacle casteller més gran del món”. Aquest és el lema escollit per promocionar el XXIII Concurs de Castells, que se celebrarà el 3 d'octubre vinent a la Tàrraco Arena Plaça, la nova denominació de la plaça de toros de Tarragona. El lema i la imatge del Concurs s'han presentat aquest divendres en roda de premsa, en presència de la tinenta d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo, i del president del Comitè Executiu del Concurs, Miquel Vendrell.      

 

El logotip del Concurs de Castells, una ve baixa invertida imitant una piràmide, és el protagonista gràfic d'aquesta edició del certamen. El concepte creatiu del cartell i de l'espot televisiu se centra en reproduir amb els braços la forma d'aquest logotip, tot creant un signe no verbal, que fa referència a la forma piramidal dels castells. Pel que fa al lema, potencia l'atractiu dels castells i, en especial, del Concurs, una diada singular pel seu format, pel seu escenari, pel nombre de colles participants i per l'expectació mediàtica que suscita. El lema, el cartell i l'espot han estat creats per Inside Consultores, empresa col·laboradora del Concurs de Castells.
 
El logotip del Concurs també és el pretext d'un concurs que es posarà en marxa el dimarts 3 d'agost. Tothom qui vulgui podrà enviar les seves fotografies imitant amb les mans la imatge del Concurs de l'edició d'enguany. Totes les fotografies rebudes es penjaran al web del Concurs, www.concursdecastells.cat, i entre totes elles s'escollirà una imatge guanyadora, l'autor de la qual rebrà un lot de premis d'El Corte Inglés, patrocinador principal del XXIII Concurs de Castells.
 

Un cap de setmana d'activitats

Una de les novetats d'aquesta edició del Concurs és la programació de diferents activitats paral·leles durant el cap de setmana del certamen. D'aquesta manera, el dissabte 2 i el diumenge 3 d'octubre s'instal·larà una zona village a l'exterior de la Tàrraco Arena Plaça on els patrocinadors del Concurs promocionaran els seus productes. A la mateixa zona s'instal·larà una pantalla gegant en la qual diumenge es podrà seguir en directe el Concurs i dissabte es podran veure les retransmissions d'edicions anteriors.

 

creativat.com