Saltar al contenido principal

#EmocióConcurs

El XXVIIIè Concurs de Castells comptarà amb un concurs a les xarxes socials Twitter i Instagram, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. L’objectiu és recollir les millors fotografies i vídeos de les tres jornades dels tres esdeveniments que se celebraran a Torredembarra, el 25 de setembre; i a la Tarraco Arena (Tarragona) el dissabte 1 i el diumenge 2 d’octubre, amb l’etiqueta #EmocióConcurs. El concurs, que es dirigeix tant al públic assistent com als castellers i castelleres, començarà el diumenge 25 de setembre i acabarà el diumenge 2 d’octubre, i es monitoritzarà a través de l’esmentada etiqueta #EmocióConcurs.

A continuació podeu consultar les bases del concurs.

 

BASES CONCURS DE FOTOGRAFIA

 

PRIMERA. ORGANITZADOR I OBJECTIU

 

El XXVIIIè Concurs de Castells organitza un concurs de fotografies i vídeos a xarxes socials en el marc de les tres jornades dels esdeveniments que se celebraran a Torredembarra, el 25 de setembre; i a la Tarraco Arena (Tarragona) el dissabte 1 i diumenge 2 d’octubre. 

El concurs s’inicia el mateix 25 de setembre a les 9 h amb una durada de 7 dies fins al 6 d’octubre a les 23.59 h.

Aquest concurs de fotografies i vídeos a xarxes socials compta amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. 

Amb l’objectiu de reflectir, a través de la mirada personal dels assistents, les emocions que genera l’espectacle casteller més gran del món, que torna amb més emoció que mai, tant entre el públic com entre els castellers, grallers i qualsevol persona que hi estigui implicada. El Concurs de Castells busca fotografies i vídeos que reflexin la particular emoció, sentiments, il·lusió de viure i gaudir d’aquest retrobament de les colles al Concurs, després de 4 anys. 

 

SEGONA. FORMA DE PARTICIPACIÓ

 

Pot participar en el concurs qualsevol persona física, major de divuit anys, que compleixi les següents condicions:

 • Tenir un compte d’Instagram i Twitter
 • Publicar la fotografia i/o vídeo en el compte propi de Twitter. I fotografia a Instagram. Les fotografies cal que siguin sobre les qualsevol de les tres jornades del Concurs de Castells
 • Comentar la publicació amb l’etiqueta #EmocióConcurs
 • Aconsegueix likes!
 • El perfil d’Instagram ha de ser obert per tal que les fotografies i/o vídeos participants siguin visibles i accessibles.
 • Les fotografies han de ser exclusives de l’autor/a, no han d’haver estat publicades en mitjans impresos o digitals ni premiades amb anterioritat.
 • No hi ha límit de fotografies per participant 
 • Només entraran al concurs els tuits i publicacions emeses entre el 25 de setembre, a partir de les 9 h, i el 2 d’octubre fins les 23.59 h. 
 • L’organització podrà deixar fora de concurs aquelles piulades i publicacions que no responguin a la temàtica de la convocatòria.
 • En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Twitter i hi hagi alguna piulada que no aparegui al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.
 • El veredicte es publicarà a les xarxes socials del Concurs de Castells. 
 • La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi l’organització.

* El jurat es reserva el dret de desqualificar les imatges que siguin ofensives cap al Concurs, les colles castelleres o les persones que hi prenen part.

 

TERCERA. CALENDARI DEL CONCURS

 

El concurs està disponible des de les 9 h del diumenge 25 de setembre fins a les 23.59 h del diumenge 2 d’octubre i entren en concurs aquelles fotografies i vídeos a Twitter, i fotografies a Instagram en format publicació publicades entre aquests terminis.

 

QUARTA CONCURS A TWITTER

 

El concurs a Twitter estarà enfocat a guardonar les millors piulades que incorporin imatges i/o vídeos amb l’etiqueta #EmocióConcurs. Hi haurà tres premis per a les tres piulades amb més m’agrada. Els tres perfils de les piulades amb més m’agrada han de ser els autors materials de la imatge o del vídeo.

 

CINQUENA. CONCURS A INSTAGRAM

 

El concurs a Instagram només serà de fotografies i repartirà sis premis. I es realitzarà de la següent manera:

Tres premis seran per a les tres imatges amb l’etiqueta #EmocióConcurs que tinguin més m’agrada. 

I els altres tres premis els decidirà un jurat format pels codirectors del Concurs de Castells, Xavier Gonzàlez i Ester Roca; el director de Comunicació del Concurs, Ivan Rodon; la tècnica del Concurs de Castells, Sílvia Ferreres; els responsables de premsa del Concurs, Maria Ardit i Arnau Curto; i el fotògraf oficial del Concurs, David Oliete.

El veredicte del jurat és inapel·lable.

 

SISENA. PREMIS

 

Instagram: Premi jurat a les 3 fotos selecionades

Premi 1: Una nit d’allotjament a l’apartament turístic de la Casa Cervantes a convenir amb el propietari del mateix i una entrada doble per fer una visita guiada amb Itinere.

Premi 2: Una sortida en barca i dinar per a dues persones a bord del Tarragona blau a convenir amb el responsable del servei.

Premi 3: Una visita per a dues persones al celler Mas Vicenç, de la Ruta del Vi de la DO Tarragona a convenir amb els responsables del celler.

Instagram: Premi públic a les 3 fotos amb més m'agrada

Premi 1: Una nit d’allotjament a l’apartament turístic Reial 1 a convenir amb el propietari del mateix i una entrada doble per fer una visita guiada amb Itinere.

Premi 2: Un dinar per a 2 persones al restaurant El Terrat, de Tarragona.

Premi 3:  Una visita per a dues persones al celler Vives Ambrós, de la Ruta del Vi de la DO Tarragona, a convenir amb els responsables del celler.

Twitter: Premi a les 3 fotos/vídeos amb més m’agrada


Premi 1: Una nit d’allotjament a l’apartament turístic Rambla 68 a convenir amb el propietari del mateix i una entrada doble per fer una visita guiada amb Itinere.

Premi 2: Una entrada doble per fer una visita guiada amb Itinere

Premi 3: Una visita per a dues persones al celler Vinícola de Nulles, de la Ruta del Vi de la DO Tarragona, a convenir amb els responsables del celler:

 

SETENA. CONDICIONS

 

La inscripció en el concurs implica que el participant tingui un compte a Twitter i a Instagram i que respecti les condicions de la xarxa social. A més, per a què la participació pugui ser validada aquest perfil ha de ser públic.  La xarxa social Twitter i Instagram està exempta de tota responsabilitat en relació amb la promoció i la participació dels usuaris en aquest concurs. Aquesta xarxa no patrocina, avala o administra de cap manera aquesta concurs ni hi és associada. 

L’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret d'invalidar, expulsar, eliminar o no tenir en compte en el còmput aquells perfils que consideri sospitosos de qualsevol intent de participació fraudulenta, inclòs, de manera enunciativa i no limitativa, l'intent de registre de més d'un perfil d'usuari per part d'una persona, creació de perfils falsos o usurpació d'identitat. Així mateix, les fotografies que no compleixin les bases establertes o que, complint-les, vulnerin drets fonamentals, resultin ofensives o discriminatòries seran desqualificades. 

Cada participant pot pujar el número de fotografies que vulgui.

 

VUITENA. DRETS D'AUTOR

 

L’Ajuntament  de Tarragona es reserva el dret de reproduir qualsevol dels textos i imatges de les piulades presentades durant el període de promoció del concurs i podrà adaptar-los tecnològicament i adequar-los al format idoni per a la seva publicació, sense limitació temporal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que hagin presentat al concurs, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual. Aquests drets comprenen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatives i entorns 2.0.

 • En el cas que a les fotografies hi apareguin menors, cal que l’autor de la fotografia compti amb el consentiment dels respectius representants legals.
 • L’Ajuntament de Tarragona queda eximit de tota responsabilitat pels drets d’autor, imatge o altres que puguin correspondre a terceres persones.
creativat.com