Saltar al contenido principal

#Sensació Concurs a Twitter

Amb motiu del Concurs de Castells i amb el patrocini de Port Aventura, l’Ajuntament de Tarragona ha convocat el sorteig de Twitter #SensacióConcurs, amb l’objectiu de reflectir, a través de l’experiència personal dels assistents, les sensacions que genera aquest gran esdeveniment tant al públic, com als castellers, grallers i a qualsevol persona que hi estigui implicada. Busquem records, emocions, vivències, anècdotes. Volem saber què us fa sentir el Concurs de Castells, busquem la #SensacióConcurs.  

Per participar-hi només calia escriure un tuit explicant la vostra #SensacióConcurs a la xarxa social Twitter entre el 26 de setembre i el 8 d’octubre, amb l’etiqueta #SensacióConcurs i mencionant el @concurscastells i @PortAventura_ES.

Dimecres 10 d’octubre es va fer el sorteig entre tots els els tuits recollits que complien amb les bases del concurs. La tuitaire del tuit que n'ha resultat guanyador per sistema random és , que ha guanyat una entrada doble a Port Aventura.

Gràcies a tots i totes per participar!

Bases generals del concurs:

 • El participants han de ser majors de divuit anys.
 • Cada persona pot emetre tants tuits com vulgui. Ha de ser-ne l'autora material, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen en cas que sigui necessari.
 • Els tuits participants s'han de publicar a la xarxa social Twitter amb l'etiqueta #SensacióConcurs i explicant quina és la seva particular sensació del Concurs de Castells.
 • Al tuit també s’hi ha de mencionar @concurscastells i @PortAventura_ES.
 • Només entraran a concurs els tuits emesos entre el 26 de setembre i el 8 d’octubre de 2018.
 • L’organització podrà deixar fora de concurs aquelles piulades que no responguin a la temàtica de la convocatòria.
 • En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Twitter i hi hagi alguna piulada que no aparegui al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.
 • El veredicte es publicarà a les xarxes socials del Concurs de Castells.
 • L’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de reproduir qualsevol dels textos i imatges de les piulades presentades durant el període de promoció del concurs i podrà adaptar-los tecnològicament i adequar-los al format idoni per a la seva publicació, sense limitació temporal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que hagin presentat al concurs, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual. Aquests drets comprenen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatives i entorns 2.0.
 • La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi l’organització.
 • El període per participar-hi finalitza el 8 d’octubre a les 23 h.
creativat.com