Saltar al contenido principal

Convocatòria 'Els castells a l'escola / a l'institut'

El termini per a les inscripcions dels professors es tanca el 4 d'octubre

El passat 31 de juliol de 2013, el rector de la Universitat Rovira i Virgili (en nom de l'Institut de Ciències de l'Educació de la URV), l'alcalde de Tarragona (en nom de la Biennal de Castells) i el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya varen signar un conveni de col·laboració per obrir un espai de reflexió i de creació de materials, a partir de Grups de Treball específics que apleguin professorat d'infantil i primària i de secundària (tant de centres públics com de centres concertats), dedicats a la generació de propostes didàctiques per a la inserció pràctica del fet casteller en els currícula d'aquestes etapes educatives, eines que puguin ser assumides en el treball quotidià a l'aula.

La participació en aquests Grups de Treball serà reconeguda com a àmbit de formació pel Departament d'Ensenyament -i es certificarà, a partir de l'ICE de la URV, seguint els estàndards de la Formació Permanent del Professorat. El material que es generi es posarà a disposició de tot els centres a partir de la seva publicació en els portals propis de les institucions participants en el projecte -i d'altres que els vulguin incloure. Així mateix, les institucions podran plantejar-se la seva publicació en suports físics i la convocatòria de jornades de presentació, debat i reflexió.

 

Els grups de treball estan adreçats a professorat d'infantil, primària, secundària obligatòria, batxillerat i formació professional en actiu (tant d'escoles públiques com concertades, d'arreu de Catalunya). També professorat universitari dels ensenyaments corresponents a matèries curriculars d'aquestes etapes educatives.

El seu treball s'efectuarà fonamentalment a través d'eines telemàtiques específiques i, en una primera fase, abastarà el període del curs 2013-2014.

Per a més informació, dubtes i inscripcions en els grups de treball podeu visitar la pàgina web següent: https://sites.google.com/site/icenouniversitariurv/formacio/entradasensetitol-5

creativat.com