Saltar al contenido principal

Informació per a visitants

La jornada del Concurs de Castells del dissabte dia 5 d'octubre començarà a les 16:30 i la de diumenge dia 6 a les 10 del matí.

Les portes de la Tarraco Arena Plaça (TAP) s'obriran en tots dos casos una hora i quart abans de l'inici de l'event, és a dir, a les 15:15 el dissabte i a les 8:45 el diumenge.

Recordeu que les localitats no són numerades.

Per accedir a la TAP cal mostrar l'entrada bé sigui impresa, bé sigui al telèfon mòbil. Si teniu algun problema amb la vostra entrada us podeu adreçar a taquilles on hi haurà personal preparat per d'ajudar-vos.

Hi ha dos accessos per al públic: un al carrer Mallorca i un al carrer Jaume I.

A la TAP hi ha servei de bar.

A la TAP s'hi pot accedir amb begudes i menjar per al consum personal. Tot i això, i per motius de seguretat, no es poden entrar llaunes, envasos de vidre ni ampolles de mida superior a un litre. Tampoc es poden entrar coberts metàl·lics, bastons i /o altres objectes contundents.

A la TAP no hi ha servei de guarda-roba ni d'aparcament de cotxets. En aquest sentit, es recomana no accedir a la plaça amb cotxets infantils. Si per raons de força major fos necessari accedir-hi, una vegada a l’interior de la plaça cal que els cotxets quedin degudament plegats.

Les nenes i nens de fins a tres anys poden accedir a la TAP sense l’entrada corresponent, però sense seient propi.

Tant els espectadors com els castellers poden sortir de la TAP i tornar entrar una vegada hagi començat el Concurs de Castells. Un sistema controlarà i validarà aquests moviments d’entrada i sortida.

La circulació de trànsit i l'aparcament de vehicles està restringida als carrers circumdants a la TAP (Mallorca, Alguer, Jaume I Eivissa), així com el carrer Lleida i Vidal i Barraquer (en el tram de la Tabacalera).

Les unitats mòbils i els equips professionals d'enregistrament d'imatges s'han d'acreditar prèviament a comunicacio@concursdecastells.cat, si no, no podran accedir a la zona reservada. 

A l'exterior de la TAP, al carrer Mallorca, hi haurà una fira de productes castellers i una pantalla gegant per seguir la retransmissió del Concurs de Castells, que també es podrà veure a la portada d'aquest web, a TAC 12 i a la resta de televisions locals de la Xarxa Audiovisual Local.

creativat.com