Saltar al contenido principal

El Concurs de Castells posa en marxa l'Índex 2010

Aquesta classificació determinarà quines colles articiparan en el certamen del 3 d'octubre

El Concurs de Castells ha posat en marxa la nova etapa de l'Índex del Concurs, la classificació que determina quines 14 colles participaran en la propera edició del certamen tarragoní. L'Índex ja es pot consultar a la pàgina web del Concurs www.concursdecastells.cat.

L'Índex del Concurs és una classificació que recull les construccions realitzades per totes les colles del món casteller al llarg de les actuacions que realitzen durant la temporada. A aquestes construccions se'ls assigna una puntuació, d'acord amb la Taula de Puntuacions del Concurs (feta pública el passat 31 de març).

 

Les 14 millors colles classificades en aquest Índex a data de 31 d'agost tenen dret a participar en el XXIII Concurs de Castells, que se celebrarà el 3 d'octubre a la plaça de braus de Tarragona. Tot i això, s’ha de tenir en compte que les colles de Tarragona tenen dret a prendre part en el Concurs, encara que no figurin entre les 14 colles millors classificades a l’Índex.

Cal tenir en compte que l'Índex només puntua les cinc millors actuacions realitzades per cada colla. De cadascuna d'aquestes cinc actuacions, només se sumaran els punts de les tres millors construccions, tal com passa en el Concurs de Castells.

L'Índex s'actualitzarà setmanalment i es podrà consultar en tot moment a la pàgina web del Concurs, www.concursdecastells.cat. Periòdicament també es difondran les dades més rellevants a través del grup oficial del Concurs al Facebook, que ja gairebé té 1.000 seguidors.

creativat.com