Saltar al contenido principal

El Concurs de Castells ven gairebé 7.700 entrades en una setmana

Tarragona, la població on més tiquets s'han venut

Les entrades pel XXVIIIè Concurs de Castells es van posar a la venda el passat dimecres, 27 de juliol. En tan sols una hora i 30 minuts, les més de 5.000 entrades per la jornada de diumenge en van esgotar. Encara queden entrades per dissabte, malgrat que el ritme de venda està sent superior a la d’altres edicions. En total s’han venut 7.668 entrades en una setmana.

Tarragona és la població des d’on s’han comprat més entrades amb 1.761 entrades venudes. La segona localitat on més se n’han adquirit és Vilafranca del Penedès amb 722 i Barcelona amb 520. Valls, amb 154 entrades, és la quarta localitat on més se n’han comprat. Torredembarra, Reus, Vic, Igualada, Badalona i Cambrils completen la llista de les deu localitats més compradores. Fora dels Països Catalans s’han venut entrades en indrets com Zaragoza, Santiago de Compostela (Espanya), Bochum (Alemanya), Toronto (Canadà) o Auckland (Nova Zelanda).

Per aquest 2022, s’han posat a la venda 588 entrades més que l’últim concurs, ja que s’ha reduït al màxim el nombre d’entrades reservades per protocol i patrocinis.

El màxim d’usuaris únics connectats a la plataforma de venda d’entrades el passat dimecres va ser de 1.872, que es va registrar a les 10:00 h. I és que va ser en els primers cinc minuts on es van vendre la majoria d’entrades, que es van acabar exhaurint a les 11:30 h. La venda d’entrades es va realitzar online i només se’n podien comprar quatre per persona.

Recordem que encara queden entrades per la de dissabte, malgrat que el ritme de venda està sent molt superior al de 2018. Es poden adquirir a través del portal entrades.tarragona.cat. Per la jornada de Torredembarra, l’entrada és lliure i gratuïta.

Fotografia: Jean Segovia

creativat.com