Saltar al contenido principal

El XXIV Concurs de Castells ja té imatge i marxandatge

El certamen es podrà seguir a través de la pantalla gegant de la Tabacalera

La consellera de Cultura, Carme Crespo, presentant la imatge del Concurs acompanyada de l'autor de la fotografia i dels protagonistes del cartell

El Concurs de Castells ja té imatge promocional. Una fotografia del tarragoní Antoni Coll és la base del cartell de la 24a edició del certamen, que tindrà lloc els dies 6 i 7 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça de la ciutat.

En la imatge, en blanc i negre, es poden veure dos castellers que alcen la vista per contemplar un castell d’una altra colla. El Concurs manté el seu eslògan promocional, “L’espectacle casteller més gran del món”.

 

La imatge es podrà veure a partir del mes de setembre en els cartells i banderoles que es penjaran arreu de la ciutat, així com a la pàgina web i en anuncis als mitjans de comunicació. El desenvolupament de la imatge gràfica del XXIV Concurs de Castells ha anat a càrrec de l’empresa tarragonina Marketing Land.

El vocabulari casteller, protagonista de la samarreta

Aquesta setmana també s’ha posat a la venda el marxandatge del Concurs de Castells, la samarreta, el mocador i les xapes.

  • La samarreta té un preu de deu euros i s’hi poden llegir diferents paraules específiques del vocabulari casteller.
  • Per primera vegada s’ha editat un mocador casteller del Concurs, que té un preu de cinc euros.
  • També s’han editat sis models diferents de la xapa del Concurs, que juguen amb el logotip i l’eslògan. Cada xapa es podrà adquirir per un euro.

El marxandatge del Concurs de Castells es pot adquirir al centre comercial El Corte Inglés de Tarragona, un dels patrocinadors principals del certamen. En les properes setmanes s’obriran nous punts de distribució, que s’anunciaran a través de les xarxes socials del Concurs.

El Concurs, en directe

D’altra banda, les persones que ho desitgin podran seguir en directe el Concurs de Castells a través de la pantalla gegant instal·lada al jardí vertical de l’antiga Tabacalera. A través de la pantalla s’oferirà la retransmissió íntegra de les dues jornades del certamen, dissabte 6 d’octubre a partir de les 16.30 i el diumenge 7 d’octubre a partir de les 10 h.

Un Concurs més gran que mai

El XXIV Concurs de Castells se celebrarà per primera vegada en dos dies, el 6 i 7 d’octubre, i viurà la seva edició més participativa, amb 30 colles. Serà també la primera edició del certamen després de la declaració dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Enguany, a més, el Concurs serà un dels eixos de Tarragona 2012 Capital de la Cultura Catalana. 

creativat.com