Saltar al contenido principal

Les més de 5.000 entrades de diumenge al Concurs de Castells 2022 s'han exhaurit en 1 hora i 30 minuts

En el primer minut de compra s’han confirmat 1.000 entrades

Les entrades de la jornada de diumenge al XXVIII Concurs de Castells de Tarragona, que tindrà lloc a la Tarraco Plaça Arena el 2 d’octubre, s'han exhaurit en 1 hora i 30 minuts. Per a la jornada de dissabte 1 d’octubre encara hi ha entrades disponibles a entrades.tarragona.cat. La venda d’entrades s'ha realitzat online i només se’n podien comprar quatre per persona.

 

Avui, a les 10 hores, s’han posat a la venda més de 10.000 entrades de la doble jornada. El preu de les localitats per la jornada de dissabte és de 6 €, i per la jornada de diumenge 15 € al primer pis (amb seient) i 12 € al segon pis (sense seient). La jornada de Torredembarra, del 25 de setembre, és d’accés lliure i gratuït. 

 

En el primer minut de compra s’han confirmat 1.000 entrades, i en el desè minut la xifra ha augmentat fins a les 4.681 entrades confirmades. Les últimes entrades disponibles de la jornada de diumenge s’han exhaurit a les 11.35 hores.  El matí s’ha desenvolupat sense incidències tècniques en el sistema de venda d’entrades. 

 

La consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, s’ha mostrat satisfeta pel desenvolupament del procés de venda d’entrades i ha apuntat que “aquest any estem molt contentes i satisfetes perquè vam voler reforçar molt el sistema de venda d’entrades de Cultura i creiem que ha funcionat”. 

 

La consellera també ha destacat que com “a prova pilot i a més amb un dels temes més potents de l’any com és la posada a la venda les entrades del Concurs, hem de dir que no hi ha hagut cap incidència i s’ha produït una venda massiva en poca estona”. A banda de l’èxit de la plataforma aquest fet també “posa en valor la importància del Concurs de Castells de Tarragona”, ha finalitzat.

 

Fotografia: Jean Segovia

 

creativat.com