Saltar al contenido principal

Participa al sorteig "Hi Ha Concurs"!

Explica'ns els teus millors records vinculats al Concurs de Castells

Voleu guanyar el llibre “25 Edicions del Concurs de Castells de Tarragona. Emocions puntuades”?

Us convidem a participar en el sorteig “Hi Ha Concurs”, que tindrà lloc des del 26 de setembre fins al 4 d’octubre de 2020 a les xarxes socials (Twitter i Facebook) del Concurs de Castells.

La dinàmica serà la següent:

  • A Twitter: Fer una piulada, usant l’etiqueta #HiHaConcurs i etiquetant el perfil del @concurscastells explicant algun record viscut en edicions passades del certamen. Les piulades poden anar acompanyades d’imatges que il·lustrin el moment relatat.

  • A Facebook: Deixar un comentari a la publicació de Facebook on s’anunciarà la dinàmica explicant algun record viscut en edicions passades del certamen. El comentari pot anar acompanyat d’imatges que il·lustrin el moment relatat.

Cada persona pot enviar tantes piulades o comentaris com vulgui. Cada un serà una participació en el sorteig del llibre.

Sortejarem un llibre “25 Edicions del Concurs de Castells de Tarragona. Emocions puntuades” (Cossetània Edicions, 2015) entre tots els participants que envieu el vostre record a Twitter i un altre entre tots els que comentin la publicació de Facebook on s’anunciarà la dinàmica.

Molta sort a totes i a tots!

creativat.com