Saltar al contenido principal

Tot el que necessites saber de la venda d'entrades pel XXVIII Concurs de Castells

Resolem alguns dels dubtes més freqüents que poden sorgir de cara el proper 27 de juliol

S’apropa el 27 de juliol, el dia en què es posen a la venda les entrades del XXVIII Concurs de Castells. Aquesta és una jornada que sempre genera molta expectativa perquè molts castellers i castelleres, aficionats i aficionades, esperen amb delit per poder adquirir les entrades per les dues jornades del Concurs.

És important estar preparat per aquest dia, ja que cada dos anys la demanda d’entrades és molt alta i poden sorgir alguns dubtes a l’hora de comprar-les. És per això que volem respondre les preguntes més freqüents i, de pas, donar-vos un seguit de consells que podeu posar en pràctica de cara al pròxim dimecres 27 de juliol a les 10 hores.

  • Quantes entrades puc comprar?

El màxim d’entrades que es poden adquirir són quatre per persona.

  • Quin preu tindran?

El preu de les localitats pel concurs de dissabte, 1 d’octubre, serà de 6 € graderia (amb seient); i per la jornada de diumenge, 2 d’octubre, 15 € graderia (amb seient) i 12 € al segon pis (sense seient). La jornada de Torredembarra és d’accés lliure i gratuït.

  • Els nens paguen entrada?

Els infants de fins a 3 anys no han de pagar entrada, però no tenen seient assignat.

  • On i com puc comprar-les?

La venda d’entrades del Concurs de Castells començarà el dimecres 27 de juliol, a les 10 h, a través del portal entrades.tarragona.cat. Les entrades es podran comprar mitjançant una targeta de crèdit o dèbit.

  • El sistema s’ha penjat!

L’empresa informàtica ha reforçat la plataforma amb un sistema de banda ampla, per evitar que aquest es pengi. Amb tot, tal i com ha passat en altres edicions, som conscients que aquesta situació pot tornar a passar a causa de la gran demanda d’entrades que rep el servidor en una mateixa franja de temps. En aquest sentit, durant tot el dia l’equip del Concurs de castells treballarà al costat de l’empresa encarregada del sistema de venda d’entrades per resoldre tots els dubtes i incidències que puguin sorgir.

  • No he pogut aconseguir entrades i s’han esgotat

Les entrades són limitades i, efectivament, acostumen a esgotar-se molt aviat.

***

Si teniu més preguntes ens les podeu consultar a través dels nostres perfils de Twitter, Facebook i Instagram.

Consells pel dia de la venda d’entrades

No espereu fins a l’últim moment! Fa quatre anys es van exhaurir les entrades de la jornada de diumenge en menys de dues hores, i per primer cop es va fer “sold out” a la jornada de dissabte.

Estigueu preparats. Us recomanem que us registreu dies abans a la web https://entrades.tarragona.cat/. Tingueu a mà el vostre document d’identitat i la targeta de crèdit o dèbit per poder realitzar la transacció. Assegureu-vos d’incloure les dades correctament i que la targeta tingui prou liquiditat.

Organitzeu-vos. Penseu que només podreu adquirir quatre entrades per persona. Si en necessiteu més, parleu amb familiars, amics i companys de feina que també vulguin anar al Concurs de castells per comprar les que necessiteu per anar-hi junts.

Fotografia: Jean Segovia

 
creativat.com